miercuri, 26 ianuarie 2011

Lady Gaga se mărită?

Se pare că artista vrea să se mărite cu iubitul ei Luc Carl. Cei doi au petrecut crăciunul la părinţii lui Luc în Nbraska. Şi se pare că de atunci, cei doi se înţeleg atât de bine încât au hotărât să locuiască împreună în casa cântăreţei din Bel Air şi să facă relaţia oficială.
"Ea şi Luc nu se grăbesc să anunţe data nunţii. Ea nici măcar nu are un inel cum se cuvine pentru că el nu-şi permite unul" a spus o sursă.

Katy Perry, actriţă într-un serial de comedie?!

Cântăreaţa Katy Perry a acceptat să joace în serialul american "How I Met Your Mother" unde va interpreta un personaj al cărui nume este Honey

Katy Perry a filmat deja pentru serialul de comedie amintit, ea o va interpreta pe Honey, verişoara lui Zoey, unul dintre personajele acestui film. Se pare că artista s-a descurcat de minune pe platourile de filmare, fiind încântată de ipostaza în care s-a aflat.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova vor fi părinţi!

Celebra sportivă este însărcinată şi împreună cu artistul a dat vestea cea mare unor prieteni apropiaţi din Miami.
Informaţia nu a fost confirmată de responsabilii de relaţiile cu presa ai celor doi. Enirque Iglesias şi Anna Kournikova au devenit un cuplu în 2001, la scurt timp după filmarea videoclipului piesei "Escape" a cântăreţului spaniol, în care a apărut fosta jucătoare rusoaică.

Jessica Simpson  abia se ţine pe picioare!

Jessica Simpson a ieşit să petreacă o seară cu logodnicul ei, Eric Johnson, la un restaurant cu specific japonez.
Nimic neobişnuit, doar că la plecare, actriţa era total schimbată faţă de cum arăta înainte să păşească în local.
Jessica abia se ţinea pe picioare, la braţul lui Eric, acesta fiind singurul ei punct de sprijin.
E posibil ca mai multe pahare de sake sau cocktailuri să-i fi pus capac blondei şi să o fi adus în această stare.

Paris Hilton si Lindsay Lohan se vor bate pe bani? 


Paris Hilton si Lindsay Lohan se vor bate in cadrul unei partide de box caritabile ce va avea loc luna viitoare, la Hollywood.
Pentru trei runde de bataie a cate un minut, cele doua vedete vor primi cate 500.000 de dolari fiecare. Banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati unei organizatii caritabile care lupta impotriva consumului de droguri si de alcool.

Desi totul a fost pus la punct si anuntat, niciuna dintre vedete nu a confirmat bataia din ring, insa organizatorii sunt siguri ca vor accepta pentru ca ambele vedete au avut probleme cu drogurile iar acest... citeste mai departe 

 Justin Bieber înfierbântă mai multe puştoaice venite să îl cunoască!



Cântăreţul va apărea în emisiunea "Extreme Makeover" pentru o cauză nobilă.

Justin va apărea în episodul de pe 30 ianuarie al emisiunii "Extrem Makeover: Home Edition" drept un militant pentru a susţine ideea ca şoferii să nu mai scrie sms-uri la volan.
În acest episod, Justin o va cunoaşte pe Katrina Brown în vârstă de 12 ani, a cărei soră mai mare a murit într-un accident de maşină, deoarece scria sms-uri în timp ce conducea autovehiculul.

Şi pentru ca surpriza să fie mai mare, Bieber s-a oferit să doneze un dolar de pe urma fiecărui bilet vândut pentru următorul concert şi o invită pe Katrina şi prietenele ei la o petrecere specială înainte de concert.
Justin Bieber se ştie că se implică în astfel de cauze, după ce a devenit imaginea PETA, o organizaţie care luptă pentru drepturile animalelor şi protecţia lor.