marți, 1 martie 2011

Bieber şi Selena, atracţia serii la Premiile Oscar

Imagine 3
Justin Bieber a venit însoţit la petrecerea de după Premiile Oscar organizată de Vanity Fair, de către iubita sa neoficială, Selena Gomez. Cei doi "porumbei" au fost atracţia ziariştilor după ce, îmbrăcaţi elegant fiind, nu s-au pierdut din priviri toată seara. Justin a fost foarte drăgăstos cu Selena în faţa aparatelor de fotografiat şi ca un gentelman, a ţinut-o tot timpul de mână.

Justin Bieber vrea de ziua lui o...prăjitură

Foto: NorthFoto / Justin Bieber
Pentru că mâine va împlini 17 ani, Justin Bieber nu are de gând să facă vreun chef monstru şi nici măcar să-şi cheme amicii. Artistul a declarat că-şi va petrece ziua de naştere în familie, mâncând prăjitură cu brânză, anunţă zimbio.com.

Dacă anul trecut Justin a primit de la prietenul său, Usher, cadou o maşină şi o petrecere cu prietenii, anul acesta cântăreţul se mulţumeşte cu o...prăjitură. "Vreau să mă relaxez pentru că încep pe 4 martie turneul mondial. Aşa că nu dau nici o petrecere. Vreau să stau puţin cu bunicii mei".

Acesta (foto) a adăugat: "Bunica mea face cea mai bună prăjitură cu brânză şi cu vişine. Mi-a mai făcut-o şi când am împlinit 13 ani", a declarat adolescentul.

Bieber şi Selena prinşi în fapt: au fost filmaţi sărutându-se

Cântăreţul Justin Bieber a venit însoţit la petrecerea de după Premiile Oscar organizată de Vanity Fair, de către iubita sa neoficială, Selena Gomez. 
Deşi nici unul dintre cei doi nu a recunoscut până acum că ar fi împreună, paparazzi au o dovadă evidentă a relaţiei dintre cei doi. Cameramanii l-au filmat pe artist imediat după terminarea petrecerii în timp ce o săruta pe fugă, e drept, pe aleasa inimii sale, Selena. Adolescentul a fost foarte precaut înainte de a o săruta pe Selena, însă nu avea de unde să ştie că un cameraman iscusit va surprinde momentul cu pricina.


Justin Bieber, varianta indiană?

Un puşti din India s-a regăsit aşa de mult în noua melodie a lui Justin Bieber, încât a decis să facă un cover după aceasta. Numele lui este Haadi Ali şi mai jos aveţi interpretarea lui. Ce ziceţi?

Vanessa Hudgens are un nou iubit?

Vedeta din “High School Musical” face orice să-l uite pe Zac EfronVanessa Hudgens iese tot mai des cu prietenele, şi-a făcut un tatuaj pe gât, iar mai nou iese şi în oraş cu un coleg de filmări.  Acesta se numeşte Josh Hutcherson şi este colegul ei de filmare în pelicula “Journey 2: The Mysterious Island”. Dacă vor avea sau nu o relaţie, rămâne de văzut, iar noi vă vom ţine la curent.

Demi Lovato e cea mai stilată vedetă adolescentă!

Vedeta din “Camp Rock” şi “Sonny şi steluţa ei norocoasă“, a fost desemnată una dintre cea mai bine îmbrăcată adolescente. Demi Lovato a fost inclusă în acest top de o revistă pentru tineri, care mai include încă alte şapte vedete. Iată în continuare lista adolescenţilor:
1. Demi Lovato 45,31% (299.278 voturi)
2. Justin Bieber 40,92% (270.273 voturi)
3. Miley Cyrus 4,21% (27.790 voturi)
4. Nick Jonas 3,45% (22.795 voturi)
5. Selena Gomez 3,12% (20.614 voturi)
6. Taylor Momsen 1,91% (12.594 voturi)
7. Taylor Lautner 0,6% (3.964 voturi)
8. Cody Simpson 0,49% (3.221 voturi)