vineri, 28 ianuarie 2011


Rihanna l-a făcut "curvă" pe comediantul Katt Williams!


Îndrăgita intepretă Rihanna şi-a şocat fanii care îi urmăresc contul de Twitter, după ce l-a numit, în glumă, "curvă" pe comediantul Katt Williams, care tocmai o asemuise cu un câine, anunţă The Sun.
"Mă uit la Clifford, câinele roşcat. Nu ştiu de ce, dar îmi amintesc acum de Rihanna", a fost tweet-ul lui Katt, iar replica artistei a venit imediat: "Râd de mă prăpădesc. Katt, curvă mică ce eşti".
Nu toţi fanii solistei au fost amuzaţi de acest schimb de replici, pentru că mulţi admiratori au invocat rolul de model al tinerei pentru copii. "Rihanna este un model pentru milioane de tineri, copii care sunt impresionabili. Nu ar trebui să folosească un asemenea limbaj - mai ales când ştie că este urmărită de alţi oameni", a declarat un fan al Rihannei.
Vedeta internaţională a ajuns la cota de 3 milioane de followeri pe Twitter, motiv pentru care le-a mulţumit fanilor ei.

Bieber şi Ozzy Osbourne au făcut o reclamă împreună!


În urmă cu numai o lună de zile rockerul Ozzy Osbourne declara în cadrul unei emsiuni că habar nu are cine este Justin Bieber. Dar iată că cei doi au făcut cunoştinţă şi au decis să filmeze un spot publicitar pentru “Best Buy”, un lanţ de electronice din America de Nord. 

Reclama va fi difuzată chiar în timpul meciului Super Bowl (n.r. - în fotbalul american profesionist, este meciul pentru campionat a National Football League (NFL). Meciul, împreună cu festivităţile alcătuiesc duminica Super Bowl), în pauza dintre reprize. 

“Justin Bieber este un star foarte bine cotat în zilele noastre, însă nu din acest motiv va aparea în spot. El reprezintă ceva foarte important pentru mesajul brandului”, a declarat managerul Best Buy, Drew Panayiotou, care însă nu a divulgat care este rolul lui Ozzy în spot.