luni, 11 aprilie 2011

Rihanna, iar te-ai tuns ca un băieţel?

Face ce face Rihanna şi îşi schimbă din nou look-ul. Frumoasa artistă a fost fotografiată de către paparazzi în urmă cu două zile în Santa Monica afişându-şi nou look.
Riri a renunţat la extensii şi a revenit la tunsoarea scurtă, băieţească. De-a lungul timpului Rihanna a avut mai multe coafuri, vrând să demonstreze că arată bine în orice chip. 

Dulce Maria şi Ucker vor forma din nou un cuplu?

Da, însă într-o nouă telenovelă. Pedro Damian, producătorul telenovelelor “Rebelde” şi “Vereno de amor“, ar vrea să producă o nouă poveste în care Dulce Maria şi Christopher Uckermann să aibă rolurile principale. Astfel că după ce au cântat în RBD, au jucat în “Rebelde” şi “RBD, la Familia”, acum cei doi ar putea forma din nou un cuplu în noua telenovelă.

Belinda va avea reality-show

Aflată tot mai des în atenţia presei de scandal, fosta vedetă din “Cameleonii” a primit o nouă ofertă foarte interesantă. Producătorii unei televiziuni mexicane i-au oferit actriţei şi cântăreţei Belindaposibilitatea de a apărea în propriul reality-show. Nu trebuie decât să umble cu cameramanii după ea şi să îşi continue viaţa. “Mi-a plăcut ideea şi am fost de acord”, a mărturisit Belinda.

Anahi şi Poncho, din nou împreună?

Fanii foştilor membrii RBD şi ai telenovelei “Rebelde” au un nou motiv de bucurie. S-ar părea că Anahi şi Alfonso Poncho Herrera sunt din nou împreună, iar cei doi au lăsat să se înţeleagă asta pe conturile lor de socializare. Amândoi şi-au postat câte o fotografie pe conturile de Twitter în care se ţineau de mână şi au scris un mic text, din care reieşea ce bine le era atunci. Apoi au scris pe Facebook că sunt într-o relaţie. Credeţi că cei doi se iubesc din nou?

Selena Gomez va colabora cu Britney Spears

Visul vedetei din “Magicienii din Waverly Place” s-ar putea implini. Selena Gomez si trupa ei sunt gata sa lanseze un album care se va numi “Whiplash”. La acest material discografic ar putea sa colaboreze la versuri cu idolul ei, Britney Spears. Acest album ar putea aparea in cateva luni si Selena este foarte fericita.