joi, 3 februarie 2011


Justin Bieber a fost huiduit la un meci de baschet


Justin Bieber, "copilul teribil" al Statelor Unite, nu este la fel de iubit în toată America. Micul artist a fost huiduit aseară de spectatorii prezenţi la un meci de baschet.

Nu toţi americanii ştiu ce este fair-play-ul. Justin Bieber s-a aflat în New York zilele trecute pentru a-şi promova noul album. Şi pentru că tot era în zonă, Justin a ales să meargă la meciul de baschet Dallas Mavericks- New York Knicks, din incinta Madison Square Garden.

Prezentat pe ecranele din uriaşa arenă, Justin Bieber a fost huiduit copios de public. Motivul? Nici micul canadian nu are habar de ce nu este îndrăgit la New York.


Selena Gomez vrea să fie “Selly G”!


Selena Gomez a mărturisit pe Twitter că îi plac nickname-urile şi că  “Selly G” sună foarte bine. Aceasta a fost inspirată de numele lui Jessie J, pe care o admiră mult.
Dacă vă era dor să o vedeţi pe Selena la vreun eveniment, se pare că acum aveţi ocazia pentru că “Selly G” va fi prezentă la premiile Grammy şi va înmâna un premiu.
Cum vi se pare noul nickname al Selenei?


Justin Bieber îşi prezintă surioara!


Justin Bieber îşi prezintă surioara la premiera primului său film “Never Say Never”, care este mai mult un documentar/concert. Acesta se poate urmări în cinematografele din Canada şi foarte curând va putea fi vizionat în toată lumea.
Cântăreţul a adus-o şi pe surioara lui mai mică la prezentarea filmului şi a întâmpinat fanii cu autografe şi multe zâmbete! Aveţi o poză mai sus! Cum vi se pare?