joi, 14 aprilie 2011

Gerard Pique, despre relația cu Shakira: ”Suntem fericiți împreună”


Celebrul fotbalist spaniol Gerard Pique, fundaşul echipei de fotbal FC Barcelona, a vorbit pentru prima dată despre relaţia pe care o are cu celebra cântăreaţă columbiană Shakira, dezvăluind faptul că sunt "foarte fericiţi împreună".

"Pentru moment ea nu vrea să arate decât că suntem bine împreună. Suntem foarte fericiţi, asta-i tot", a răspuns fotbalistul la o întrebare referitoare postarea de pe Twitter a Shakirei, în care cântăreața a scris: "Trăiască Barca şi trăiască numărul 3 (purtat de Pique)".
Fotbalistul  a explicat, într-un interviu publicat de cotidianul catalan El Mundo Deportivo, că maniera în care sărbătoreşte golurile sale, cu braţele încrucişate, este un mesaj destinat cântăreţei. "Persoana căreia îi este adresat acest mesaj ştie...", a adăugat Pique.
Din păcate, relația cu Shakira l-a adus pe Pique în atenția paparazzilor, ceea ce nu-i place foarte mult: "Asta este, trebuie să te obişnuieşti să fii urmărit pe stradă", a spus fotbalistul.

Demi Lovato vorbeşte despre experienţa prin care a trecut

Se pare că actriţa a depăşit perioada dificilă prin care a trecut şi a reuşit să înveţe ceva din această experienţă cât se poate de dură. Demi Lovato a acordat un interviu revistei Seventeen în care a dezvăluit care este  “regula de viaţă” după care se ghidează acum. “Am realizat că cel mai important este să fii tu fericit. Nu trebuie să-ţi fie niciodată ruşine de ceea ce simţi. Ai dreptul să simţi orice emoţie vrei tu şi să faci lucrurile care te fac fericit. Acesta este motto-ul meu.”

Zac Efron şi-a luat maşină nouă!

Lui Zac Efron îi merge bine. E fericit cu statutul de tip singur, este din ce în ce mai apreciat la Hollywood pentru calităţile sale fizice şi actoriceşti şi câştigă o groază de bani. Recent, acesta şi-a afişat noua achiziţie (de care este foarte mândru), un model recent de Audi, negru:

Beyonce filmează un clip nou

Sau cel puţin aşa se zvoneşte, pentru că diva nu a anunţat nimic oficial până acum. Zvonurile mai spun şi că Beyonce pregăteşte un album nou, iar melodia pentru care filmează acest clip va fi primul single de pe acest material discografic. În orice caz, un lucru e sigur: Roberto Cavalli a postat pe Twitter această poză cu Beyonce, însoţită de următorul text: “Beyonce Knowles în ţinuta ei Roberto Cavalli, la filmările pentru primul videoclip de pe noul ei album”.