luni, 21 martie 2011

Filmul lui Justin Bieber, din 25 martie la cinema!

Veste bună pentru fanii cântăreţului canadian: pelicula „Justin Bieber: Never Say Never”, care prezintă povestea ascensiunii preferatului lor, vine şi pe ecranele din România, având programată premiera pe 25 martie! Toţi admiratorii lui Justin vor putea vedea drumul pe care l-a parcurs idolul lor pentru a ajunge la statutul pe care îl are astăzi.

Lady GaGa face legea în muzică!

A făcut ce a făcut şi a reuşit să revoluţioneze industria muzicală internaţională. Lady GaGa este un nume de care vom auzi multă vreme de acum încolo, mai ales că este un artist care a doborât, totuşi, nişte recorduri. Recent, diva a devenit cel mai bine vândut artist din era digitală, cu peste 20 de milioane de single-uri vândute!
Pe locul doi vine tare din urmă Rihanna cu 19 milioane de single-uri vândute, iar pe locul 3 Taylor Swiftcu 18 milioane.

Demi Lovato şi Selena Gomez s-au împăcat?

Zilele trecute Demi Lovato a revenit pe Twitter şi cu această ocazie a început să se converseze cu cea mai bună fostă prietenă, Selena Gomez. Vedetele serialelor “Sonny şi steluţa ei norocoasă” şi“Magicienii din Waverly Place” au început să depene amintiri şi să îşi spună una alteia cât de mult şi-au dus dorul. Să se fi împăcat oare cele două vedete adolescente? Rămâne de văzut. Voi ce credeţi?