vineri, 4 februarie 2011

Miley Cyrus are un nou tatuaj!


Cântăreaţa Miley Cyrus vrea să arate tuturor că nu mai este un copil şi face tot felul de lucruri prin care demonstrează că este o rebelă. Mai întâi a fumat salvie, acum a dat în patima "acelor" şi a început să se tatueze.

Miley profită de faptul că are în sfârşit 18 ani şi poate face ce-şi doreşte ea. Ultima nebunie: şi-a făcut un nou tatuaj… care ar fi al cincilea. Desenul nu se vede foarte clar însă pare destul de mare şi îi acoperă o zonă destul de mare de pe corp. Cântăreaţa mai are un tatuaj pe cealaltă parte a toracelui, care zice "Just Breathe".




Miley Cyrus are un nou iubit?


Se pare că Miley Cyrus şi-a găsit un nou iubit, pe care l-a “agăţat” la fel ca pe ex-ul Liam Hemsworth. Noua cucerire a cântăreţei se numeşte Joshua Bowman, seamănă foarte mult cu Liam, este mai înalt şi mai în vârstă decât Miley (la fel ca şi Liam) şi vine din Marea Britanie. Aceştia joacă împreună în filmul “So Undercover“, iar rolul pe care Joshua îl are este menit să-l aducă în lumina reflectoarelor de la Hollywood de acum încolo.
Actorul a fost văzut în compania cântăreţei Amy Winrehouse în vacanţă, la sfârşitul anului trecut.
Cum vi se pare tipul? Credeţi că se potrivesc?

Joe Jonas a filmat primul videoclip!


Fost iubit al lui Demi Lovato, actor şi cântăreţ în trupa Jonas Brothers, Joe Jonas  a filmat primul videoclip de când s-a lansat solo. Piesa se numeşte “Funny or Die” şi Joe apare la o masă într-un bar cu un cuplu de tineri.  Credeţi că va avea succes în cariera solo sau îi stă mai bine ca actor în serialul “Jonas”?