marți, 8 februarie 2011


Selena Gomez şi Justin Bieber La Santa Monica Pier

Selena Gomez si priertenul ei Justin Bieber au fost vazuti la Santa Monica Pier din California in weekend. Cele doua staruri par foarte confortbaile pana cand apar paparazzi si le strica chefu si se intorc la masina unde Justin se urca la volan si Selena in dreapta,spre deosebire de ultimul timp au fost vazuti impreuna la filme Când Selena a condus.
Credeţi că Selena şi Justin trebuie să spun fanii lor sunt impreuna, sau crezi că ar trebui să se tina pur si simplu?


Selena Gomez încearcă să cânte un cover după Nicki Minaj!


Selena Gomez tocmai s-a întors din Argentina, unde a susţinut de curând un concert şi a mărturisit că s-a simţit foarte bine. Iată ce a postat pe Facebook:
“Oh Argentina, ce mi-ai făcut tu mie. Acum sunt cea mai fericită fată din lume din cauza voastră. Vă iubesc şi abia aştept să mă întorc la voi “.
De asemenea, în videoul de mai jos o veţi auzi încercând să cânte ceva de la Nicki Minaj! Enjoy!


Poze Nick Jonas în “Mr. Sunshine”!


Un nou serial de comedie va începe foarte curând la ABC. Pentru a-şi asigura succesul şi ratignurile mari, aceştia au ales o serie de vedete importante care să facă parte din distribuţia serialului chiar şi pentru un episod.
Astfel, Nick Jonas a acceptat oferta producătorilor de a apărea într-unul din episoade. Acesta va juca rolul lui Eli şi îl va ajuta pe Matthew Perry, personajul principal să devină “Angajatul Anului”. Mai jos aveţi câteva poze! Enjoy!


Selena Gomez se înţelege din ce în ce mai bine cu Justin Bieber!


Se pare că relaţia dintre Justin Bieber şi Selena Gomez ia amploare încet, încet pentru că aceştia petrec din ce în ce mai mult timp împreună. După Revelionul petrecut împreună, aceştia au fost zăriţi în Santa Monica, însă Justin nu recunoaşte că se întâlneşte cu aceasta, declarând pentru MTV că:
“Este o persoană minunată. Oricine ar fi norocos să se întâlnească cu ea”.
Voi ce părere aveţi? Sunt împreună?

Miley Cyrus şi Joshua Bowman în parc!


Acum ceva timp când promova filmul “The Last Song”, a avut o relaţie de scurtă durată (până s-a terminat promovarea peliculei) cu Liam Hemsworth.
Pentru că filmările pentru “So Undercover”, cel mai nou proiect al ei s-au terminat, presa a început să scrie că fosta vedetă din Hannah Montana se întâlneşte cu Joshua Bowman, colegul ei din film, dar şi fostul iubit al lui Amy Winehouse.
Recent, cei doi au fost zăriţi în parc, foarte fericiţi. Din ‘nefericire’ pentru ei, nişte paparazzi au fost prezenţi şi au imortalizat momentul. Voi ce spuneţi? Sunt împreună sau este doar o mişcare de PR?