joi, 2 iunie 2011

La doar 17 ani, Justin Bieber are gânduri de însurătoare

Având un succes fulminant încă de la o vârstă fragedă, cântăreţul Justin Bieber a început să sară deja peste etape, ultima lui hotărâre fiind aceea de a se însura, în ciuda faptului că are doar 17 ani.
Justin Bieber, adolescentul considerat un fenomen al muzicii pop, are de câteva luni o relaţie cu un alt idol al tinerilor, vedeta Disney Selena Gomez şi este atât de îndrăgostit de ea, încât a declarat că intenţionează să se însoare cu ea cât de curând.
Hotărârea vine la puţin timp după ce doi s-au întors dintr-o vacanţă în Hawaii, prima lor escapadă fără părinţi, dar cu paparazzi la tot pasul pe urmele lor, pentru a le surprinde orice gest tandru.
Şi pentru a se vedea că decizia lui este cea a unui om matur, Bieber şi-a dus iubita acasă să o prezinte părinţilor. El a luat-o în vizită la familia lui, în Canada, unde s-au întâlnit cu tatăl lui Justin, Jeremiah, sora lui vitregă, Jazmyn şi fratele vitreg, Jaxon, proveniţi din relaţia tatălui lui Justin cu cea de-a doua soţie. Cei care i-au văzut împreună într-un parc din Toronto au declarat că "Păreau o mare familie fericită."