miercuri, 11 mai 2011

Shakira și Pique, surprinși în lenjerie intimă, la balcon

Gerard Pique și Shakira, unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale momentului, au fost surprinși la balconul unui apartament din Italia, doar în lenjerie intimă.

Televiziunea Telemundo este cea care a reușit să obțină imagini inedite cu cei doi îndrăgostiți.
Shakira a concertat, în Italia, înainte să ajungă, sâmbătă seară, în România, pentru show-ul din Piața Constituției.


Ce pupăcios e Justin Bieber cu iubita sa!

Cântăreţul Justin Bieber şi Selena Gomez nu se mai feresc de mult să recunoască că au o relaţie.
Recent, paparazzii l-au surprins pe Justin în timp ce o săruta de mama focului pe iubita sa şi apoi o îmbrăţişează. Filmul a fost postat pe Internet şi a fost de ajuns pentru ca fanele tânărului cântăreţ să verse lacrimi de amărăciune.


Single nou Lady GaGa – “The Edge Of Glory”!

Lady GaGa nu pierde vremea şi, după ce abia a lansat clipul piesei “Judas“, a şi lansat cel de-al treilea single de pe cel mai recent album, “Born This Way“, “The Edge Of Glory“:

Videoclip The Black Eyed Peas – “Don’t Stop The Party”!

The Black Eyed Peas au lansat clipul celui mai recent single, “Don’t Stop The Party“, filmat în timpul turneului din America de Sud şi regizat de către Ben Mor:

Snoop Dogg feat Charlie Sheen – “Winning”!

După tot scandalul în care a fost implicat în ultima vremea, singurul lucru care îi mai lipsea lui Charlie Sheen era să lanseze un single. Aşadar, zis şi făcut. S-a alăturat lui Snoop Dogg şi, împreună, au lansat piesa “Winning“, pe care o puteţi asculta mai jos:


Lady Gaga, impresionată până la lacrimi de fani

Deşi a trecut destul de puţin timp de când a lansat melodia “Judas”, Lady Gaga a lansat de curând un nou single. Melodia se numeşte  “The Edge of Glory” şi este cel de-al treilea single lansat de pe albumul “Born This Way”. Cântăreaţa a ţinut să le mulţumească fanilor ei care au avut cuvinte de laudă pentru noua ei melodie şi a făcut acest lucru printr-un mesaj pe twitter: “Am plâns când am citit mesajele voastre frumoase despre noul meu cântec. Înseamnă foarte mult pentru mine”, a spus artista.