duminică, 10 aprilie 2011

Justin Bieber şi Selena Gomez s-au despărţit?


Se pare că tânăra pereche, formată de cântăreţul Justin Bieber şi actriţa Selena Gomez în urmă cu câteva luni, nu a avut sorţi de reuşită, potrivit presei americane.
Lucrurile au început să scârţâie în momentul în care interpretul de 17 ani a fost prins de iubita lui că a luat legătura cu fosta. Dacă la început a negat, Justin Bieber a recunoscut în cele din urmă că a contactat-o pe Jasmine Villegas, fosta lui prietenă.

Nici Selena nu s-a lăsat mai prejos şi a fost surprinsă de paparazzi flirtând la gala Nickelodeon Kids 'Choice Awards, desfăşurată la începutul acestei luni, cu actorul Cory Monteith, alături de care a filmat în “Monte Carlo”. 

În momentul în care a câştigat un premiu, Selena a omis să-l menţioneze pe Justin în discursul de acceptare, ceea ce a dus discuţie încă o dată starea în care se află relaţia lor.

Lady Gaga: ”De acum voi apărea dezbrăcată în toate videoclipurile”

Cântăreața Lady Gaga, celebră pentru stilul său vestimentar excentric, s-a săturat să fie criticată pentru felul cum se îmbracă și a a declarat că, de acum înainte, va apărea în toate videoclipurile goală.
Sătulă să audă discuţii pe tema costumaţiilor ei, Lady Gaga a spus că va merge peste tot dezbrăcată şi aşa va fi mereu la modă şi nimeni nu-i va mai critica stilul.
”Poate ar trebui să găsim ceva care să nu se demodeze niciodată. Ar tebui să alegem un costum negru simplu sau şi mai bine, nudul. Aşa vom fi mereu la modă. De acum încolo, în toate apariţiile mele tv voi apărea goală”, a declarat Lady Gaga, indignată de atitudinea celor care o critică mereu pentru felul excentric de a se îmbrăca.























Trailer film “Monte Carlo” cu Selena Gomez!

Selena Gomez este protagonista unei comedii romantice, “Monte Carlo“, unde joacă alături de Katie Cassidy, Cory Monteith și Leighton Meester, care va avea premiera la noi în țară în luna august. Până atunci vă lăsăm să urmăriți trailerul: