miercuri, 18 mai 2011

Joe Jonas e politicos cu fanele

Zilele trecute Joe Jonas a plecat de la concertul Wango Tango, eveniment organizat în Los Angeles şi pentru că fanele îl aşteptau, acesta s-a oprit să facă poze şi să să se îmbrăţişeze cu fanele. Politicos băiatul, nu-i aşa? Mai ales că îşi va lansa în curând primul single şi album de debut.

Selena Gomez o înlocuieşte pe Demi Lovato

Serialul “Sonny şi steluţa ei norocoasă” a fost oprit de când cu probleleme actriţei Demi Lovoato. Acesta se numeşte acum “So Random“, are aceeaşi echipă, în afară de Lovato şi va debuta pe 5 iunie. Surpriza este că Selena Gomez, Mitchell Musso, Cody Simpson şi Greyson Chanche vor apărea ca invitaţi speciali în primul episod din “So Random”.

Shakira şi-a întâlnit “sosia” din România

In urma cu 2 ani vocea Sanzianei Nicolae starnea valuri mediatice in tara si in strainatate, ca urmare a asemanarii izbitoare cu cea a celebrei cantarete Shakira. Acum, unul din visele Sanzianei, devenita intre timp eleva la Liceul de Arta “George Enescu”, s-a implinit: s-a intalnit fata in fata cu idolul ei. Mai mult, a fost singura persoana din afara staff-ului care a fost admisa in cabina personala a artistei, cu doar cateva minute inainte ca aceasta sa urce pe scena din Piata Constitutiei. Un reportaj special realizat a fost postat pe site-ul www.shakira.com.