marți, 17 mai 2011

Britney Spears a dezvăluit numele viitorului single

Cântăreaţa a postat de curând un mesaj pe twitter, prin care îşi exprima încântarea faţă de noul ei single. “Sunt foarte încântată să anunţ că preferatul fanilor I Wanna Go este viitorul single de pe Femme Fatale”, a spus  Britney.

Single nou Lady Gaga – “Hair”!

Cântăreaţa se pregăteşte intens de lansarea oficială a albumului „Born This Way”, programată pentru data de 23 de mai. Până atunci însă ea s-a gândit să le mai facă o surpriză fanilor săi şi a anuntat pe twitter lansarea unei noi  melodii de pe acest album. Piesa se numeşte „Hair” şi este cel de-al patrulea single de pe noul material discografic,după „Born This Way”, „Judas” şi „The Edge of Glory”.

Demi Lovato s-a pozat în costum de baie în oglindă

Se pare că de când nu mai filmează pentru Disney, Demi are mai mult timp liber. Asta explică faptul că fosta vedetă din “Sonny şi steluţa ei norocoasă” şi “Camp Rock” s-a pozat în costum de baie în oglindă şi a pozat respectiva fotografie pe contul ei de Twitter. Demi Lovato a mai scris că se iubeşte şi că a căpătat multă încredere în ea în ultima vreme. După cum vedeţi în fotografie, Demi are un tatuaj sub sânul stâng.

Joe Jonas se pregăteşte de lansarea primului single

Actor în serialul “Jonas” şi în peliculele “Camp Rock” şi cântăreţ în trupa Jonas BrothersJoe Jonasse pregăteşte pentru lansarea albumului şi a primului single. Dacă albumul va fi lansat în septembrie, primul single va apărae mult mai devreme. Acesta va fi lansat pe 13 iunie şi se va numi “See No More”. “Sunt foarte încântat de ce a ieşit. Abia aştept reacţiile fanilor”, a mărturisit Joe Jonas de curând.