miercuri, 16 februarie 2011

“Magicienii din Waverly Place” au ajuns la episodul 100!




Selena Gomez & co au motive de bucurie pentru că serialul a ajuns la episodul cu numărul 100, ne informează Devorator TV. Aceştia au sărbătorit cu mare fast această performanţă şi de asemenea, episodul a avut un rating foarte mare.
După ce “Hannah Montana” s-a terminat, showul acesta are cele mai mari şanse să fie cel mai urmărit, iar Selena să devină noua prinţesă Disney!

Katy Perry a filmat videoclipul piesei “E.T”!


Katy Perry a filmat de curând videoclipul piesei “E.T”, cel mai recent single promovat de pe albumul“Teenage Dream”. Pentru a fi sigură că oferă ceva nou fanilor săi, aceasta a optat pentru un remix al piesei, realizat împreună cu Kanye West.
Mai sus aveţi o poză de la filmări şi din câte vedem, se pare că va fi un videoclip un pic mai ciudat. Mai jos puteţi asculta remixul piesei! 



E oficial! Christina Aguilera a divorţat!







Divorţul dintre cântăreaţa Christina Aguilera şi fostul ei soţ, producătorul muzical Jordan Bratman, a fost finalizat.
Decizia de divorţ este valabilă începând cu 15 aprilie, alte detalii despre divorţul acestora nefiind făcute publice.
Christina Aguilera (30 ani) şi Jordan Bratman (33 ani) au fost căsătoriţi cinci ani şi au împreună un fiu în vârstă de trei ani.

Britney Spears este vedeta cea mai apreciată de gay!

Cântăreaţa americană Britney Spears a fost desemnată vedeta care se bucură de cea mai mare apreciere în rândul comunităţii gay.
Potrivit unui sondaj realizat în cadrul programului Equality Project, implementat de districtul Orange County  (California), Britney i-a depăşit pe preşedintele american Barack Obama şi pe cântăreaţa Madonna, obţinând  31% din voturile participanţilor la anchetă.
Locul al doilea a fost ocupat de Madonna, cu 25% din voturi, podiumul fiind completat de Lady Gaga, care a totalizat 22% din voturi.

Michael Jackson se temea că va ajunge să lucreze la McDonald's

Regretatul Michael Jackson era îngrozit de faptul că ar putea ajunge să lucreze la McDonald's dacă şi-ar fi anulat cele 50 de concerte pe care trebuia să le susţină la O2 Arena din Londra.
"Era speriat că organizatorii i-ar fi putut lua totul. Spunea că va fi nevoit să lucreze la McDonald's dacă nu va susţine acele spectacole", a declarat Karen Faye, cea care a fost stilista lui Michael 25 de ani, conform The Sun.
Michael Jackson a murit în 2009, cu câteva săptămâni înainte de a a susţine concertele de la Londra. 

Lady Gaga, ce ţi-ai făcut la faţă?'

Cântăreaţa Lady Gaga continuă să şocheze. Cunoscută pentru stilul extravagant în materie de haine, machiaj şi accesorii, artista nu ştie ce să mai inventeze ca să aibă o imagine unică şi greu de egalat.
Cea mai recentă apariţie ieşită din tipare a cântăreţei a fost în show-ul prezentat de Jay Leno, când aceasta a intrat în platoul emisiunii şi şi-a prezentat "coarnele" de sub piele. 

Purtătorul de cuvânt al artistei a refuzat să comenteze surprinzătoarea apariţie a acesteia şi nu a dezvăluit dacă "implanturile" sunt sau nu reale.

Potrivit Daily Mail, implanturile sub piele reprezintă un nou trend în rândul tinerilor, care au început, în număr tot mai mare, să-şi introducă sub piele bijuterii şi tot felul de obiecte metalice.