vineri, 6 mai 2011

Videoclip Nicki Minaj – “Super Bass”!

Nicki Minaj a lansat clipul piesei “Super Bass“, extras de pe albumul “Pink Friday“. Materialul video este super colorat şi a fost regizat de către Saana Hamri:

Videoclip Lady GaGa – “Judas”

Lady GaGa a lansat mult-aşteptatul clip la cel de-al doilea single extras de pe albumul “Born This Way“. Fără prea multe cuvinte, urmăriţi clipul mai jos:

Magicienii revin din 7 mai cu un nou sezon la Disney Channel

Cea de-a treia serie din “Magicienii din Waverly Place” soseste intr-un nor de fum, cu un maraton de cate 6 episoade de la 9:25 (inclusiv trei episoade noi de la 10:45) sambata, 7 mai. In acest sezon, Alex isi urmeaza visul de a deveni o artista si isi creeaza propriul studio artistic intr-o casa de papusi in miniatura. Justin, in ultimul an de liceu, intentioneaza sa savureze fiecare moment si isi incearca norocul la o vanatoare de monstri. Max isi perfectioneaza abilitatile de magician si devine un concurent serios al copiilor Russo in incercarea de a deveni singurul mostenitor al puterilor magice ale familiei. Acum ca Harper stie ca Alex este magician, se obisnuieste cu o viata plina de aventuri magice si haos cu cea mai buna prietena a sa.
Nu pierdeti lansarea magica a sezonului trei din “Magicienii din Waverly Place” sambata, 7 mai, cu trei episoade noi de la 10:45, urmate de noul film original Disney Channel, “Avalon High”.
Noile episoade se vor relua de la 16:05 (inainte de “Magicienii din Waverly Place – Filmul”) si din nou la 14:00 duminica, 8 mai.

Demi Lovato nu renunţă la muzică

S-ar părea că actriţa din “Sonny şi steluţa ei norocoasă” va renunţa la cariera de actriţă. Demi Lovatoa trecut prin mai multe probleme în ultima vremea şi de aceea vrea să renunţe la cariera de actriţă. Nu însă şi la cariera muzicală, căci Demi a declarat că “muzica este viaţa mea şi nu pot trăi fără ea. Întotdeauna a făcut parte din viaţa mea”. 

Justin Bieber a fost răzbunat!

În urmă cu câteva zile, Justin Bieber a fost atacat pe scenă cu ouă, în timp ce susţinea un concert înSydney, Australia. Poliţia locală a făcut cercetări şi l-a prins într-un timp foarte scurt pe puştiul de 17 ani  care a făcut acest lucru. Astfel că Bieber a fost răzbunat pentru ceea ce i s-a întâmplat, iar cei de la Waverly Police Station îl cercetează pe micul infractor, care dacă va fi găsit vinovat va ajunge lao casă de corecţie din Sydney