joi, 10 februarie 2011


Demi Lovato "Think Again" Tattoo

Demi Lovato întors recent acasă de la dezintoxicare, unde a fost pentru şedere. La "un moment dat" personal problemele lui încheietura mâinii Demi a fost văzut, atunci când ea a fost în afara şi în California şi despre noul tatuaj ei a fost vizibil pentru fanii ei şi paparazzi. nou tatuaj lui Demi spune "Gândiţi-vă din nou." Ce crezi de noi tatuaj lui Demi?
Acest lucru face acum două tatuaje pentru star Disney, în timp ce BFFei Miley Cyrus este de până la cinci.


Justin Bieber Petrece Valentine's  Day cu Selena Gomez?


Justin Bieber a aparut recent pe MTV " Seven ", unde a vorbit despre romantic viitoarea vacanţă de Valentine's Day. Când a fost întrebat despre vacanta Justin a avut de spus:
Am fost singur în fiecare Valentine's Day. Nu am fost niciodată cu o fată de Valentine's Day, asa ca da, poate că putem schimba în acest an, drept?
Deci, acest lucru înseamnă Justin se va petrece Valentine's Day cu prietena sa zvonit Selena Gomez ? Ce crezi?

MAD Magazine nu-l suportă pe Justin Bieber!


MAD Magazine s-a gândit să-l caricaturizeze pe Justin Bieber în cel mai recent număr al revistei. Se pare că Justin are, pe lângă mulţi fani şi mulţi duşmani. Aceştia au afirmat că Justin are: “un păr stupid, o carte din care nu se înţelge nimic, un film teribil şi muzică îngrozitoare”.
Aşa să fie? Eu nu cred asta! Voi ce credeti?

Pictorial Miley Cyrus în “Marie Claire”!


Miley Cyrus apare pe coperta celui mai nou număr al revistei “Marie Claire”, ediţia din martie 2011. Aceasta se află momentan în promovarea celui mai nou film al său “So Undercover” şi de asemenea va fi prezentă şi la premiile Grammy pentru a înmâna un trofeu.

Celebrităţi la premiera filmului “Never Say Never”!



Justin Bieber s-a bucurat de suportul multor vedete la premiera filmului său 3D “Never Say Never”.Astfel, pe lângă Leona Lewis care şi-a schimbat complet lookul, Miley Cyrus, Selena Gomez şiDebby Ryan au fost prezente pentru a-l susţine pe tânărul artist.
Mai jos aveţi o mică galerie, dar şi cea mai nouă piesă Justin Bieber.-Dr Bieber