luni, 21 februarie 2011

Justin Bieber se dă la Rihanna?


Imagine 1


Prezenţi în scopuri profesionale la meciul NBA All-Star Game de aseară, Rihanna, Drake, Kanye West şi Justin Bieber s-au distrat copios pe marginea terenului după ce au încântat spectatorii cu melodiile lor. Mai mult decât atât, micuţul cuceritor Justin Bieber nu a ratat ocazia de a se întreţine minute bune cu Rihanna, căreia i-a şi împărtăşit câteva dintre secretele lui de pe telefonul mobil. Marcajul lui Justin la Rihanna a durat până când şi-a făcut prezenţa Drake, cel care a sărutat-o cu patos pe Rihanna. Pe chipul lui Justin se putea citi un pic de gelozie...


Imagine 5


Ke$ha, skydiving în Australia!


Ke$ha s-a bucurat de o mică vacanţă în Australia, unde a profitat de soare, dar şi de skydiving. Aceasta a postat o poză pe Facebook în care era surprinsă în aer.
Cântăreaţa a mărturisit că este o experienţă care îţi ‘atacă’ toate simţurile şi că poţi deveni dependent de această senzaţie. Mai jos puteţi vedea un mic filmuleţ cu artista în timp ce se pregătea să sară.


Debby Ryan îşi doreşte o carieră diversificată!



Actriţa din “Life on Deck” a declarat că îşi doreşte o carieră diversificată şi că nu vrea să fie identificată drept o actriţă de comedii. Astfel, primul pas spre dobândirea unui alt statut este schimbarea lookului.
Astfel, de curând a realizat un shooting nou pentru Regard Magazine şi se pare că îi prieşte această schimbare. Voi ce părere aveţi?


Jasmine V – “All These Boys”


Fosta iubită prietenă a lui Justin Bieber a lansat de curând videoclipul piesei “All These Boys”, primul single extras de pe materialul discografic pregătit de tânăra debutantă.
Rezultatul este un videoclip destul de frumos, cu multe scene de dans ce va fi cu siguranţă pe placul admiratorilor ei. Vă invit să îl vizionaţi mai jos! Cum vi se pare?


Inna a mai primit un Disc de Aur!



Inna se bucură şi de aprecierea publicului olandez. Astfel, aceasta a primit Discul de Aur în Olanda pentru vânzări de peste 25,000 de exemplare ale albumului de debut – “Hot”.
Aceasta a primit trofeul la School Music Awards, eveniment ce a avut loc weekendul acesta. Între timp, aceasta pregăteşte un nou album, dar şi un nou single ce va fi lansat curând. Noi o felicităm şi îi urăm mult succes în continuare!

Miley Cyrus pregăteşte un nou album!



Deşi a declarat că nu îi place muzica pop şi că albumul “Can’t Be Tamed” va fi ultimul de acest gen, se pare că Miley s-a răzgândit şi a decis să înregistreze un nou material discografic şi să pornească în turneu.
Astfel, aceasta a declarat că îi este foarte dor de fanii ei şi îşi doreşte foarte mult să îi vadă, motiv pentru care s-a apucat de lucru. Paparazzi nu au stat deoparte nici de data aceasta şi au surprins-o ieşind de la studio.
Albumul va fi disponibil cel mai probabil la sfârşitul acestui an! Voi ce spuneţi, cum credeţi că va suna?