sâmbătă, 12 martie 2011

INNA, primind Discul de Platină în Franţa! (Video)

E clar că INNA este foarte iubită în Franţa, iar premiile şi realizările pe care le are acolo confirmă acest lucru. Zilele trecute v-am anunţat că artista a primit Discul de Platină pentru cele 100 000 de unităţi vândute ale albumului “HOT”, iar acum a sosit momentul să vedeţi şi videoclipul cu pricina. INNA a avut parte de această surpriză în cadrul emisiunii lui Nikos, unul dintre cei mai iubiţi prezentatori ai postului fm NRJ:



Zac Efron are look nou!


zac-efron-
Starul din “High School Musical” a apărut  zilele trecute în Los Angeles cu un look total schimbat. Acesta are o nouă coafură, poartă acum mustaţă şi se vede că a petrecut mai mult timp la sala de forţă în ultima vreme.
Zac Efron nu a dorit să spună de ce abordează un look schimbat, însă a lăsat să se înţeleagă că este vorba de un nou proiect. Vă vom anunţa şi noi când vom afla mai multe detalii.
Vouă cum vi se pare schimbarea?

Justin Bieber vrea să ştie “Totul despre dans”!

Puştiul minune îşi continuă cariera de cântăreţ, dar şi cea de actor. De curând Justin Bieber a primit o nouă invitaţie de a apărea într-un serial de succes. Este vorba de “Shake It Up” – “Totul despre dans“, produs şi difuzat şi la noi de Disney Channel.
Justin va avea ocazia să joace şi să danseze alături de Bella Thorne, care a declarat că se simte foarte emoţionată că îl va întâlni pe Bieber. “Ştiu că este un dansator incredibil şi am mari emoţii”, a declarat puştoaica de 13 ani.