joi, 17 martie 2011

Selena Gomez, cuplată cu Bieber de mama ei Mai mult: Selena Gomez, cuplată cu Bieber de mama ei - Vedete de la ei | Libertatea.ro


Tânăra actriţă Selena Gomez l-a cunoscut pe canadianul Justin Bieber în urmă cu doi ani, prin mama ei. Vedeta a povestit că managerul lui Bieber a sunat-o pe mama ei ca să le aranjeze o întâlnire celor doi.

”Îl cunosc pe Justin de doi ani. Managerul lui a sunat-o pe mama, care e managerul meu”, a povestit Selena. Roşind atunci când a fost întrebată încotro merge relaţia lor, actriţa a spus că deocamdată este plăcut să-l aibă alături.
Mai mult, vedeta a mărturisit că se simte rănită de toate vorbele grele venite din partea fanelor lui Justin Bieber, pentru că ea este cu doi ani mai mare decât el, dar se bucură că familia îi este alături şi o susţine în tot ceea ce face.

Demi Lovato s-a întors… pe Twitter!

ncet-încet, actriţa se pare că depăşeşte momentele neplăcute prin care a trecut în ultima vreme şi reintră în ritmul cotidian de dinainte. Ea a reluat comunicarea cu fanii care i-au fost aproape în această perioadă mai puţin fastă şi a postat pe contul ei de Twitter un mesaj special pentru ei, mulţumindu-le pentru sprijinul pe care i l-au acordat. „ I love you guys SO MUCH!”, i-a asigurat Demi.

Debby Ryan va avea propriul serial de televiziune!

După ce va termina filmările pentru pelicula şi serialul “The Suite Life On Deck” – “Ce viaţă minunată pe punte“, Debby Ryan (17 ani) va începe pregătirile pentru propriul show produs de Disney Channel. Acest lucru înseamnă că e posibil ca serialul în care joacă acum cu gemenii Sprouse să nu mai fie reînoit pentru sezonul patru. Mai mult decât atât, se pare că puştoaica se va apuca şi de cântat, dorind să lanseze un album cât de curând. Cât despre noul ei serial, dacă doriţi mai multe amănunte, intraţi pe blogul prietenilor noştri de la această adresă.

Joe Jonas s-a despărţit de Ashley Greene!

Este adevărat! Joe Jonas din trupa Jonas Brothers şi actriţa Ashley Greene din “Twilight” nu mai formează un cuplu. Se pare că iubăreţii  s-au despărţit cu câteva săptămâni în urmă, însă abia acum au declarat acest lucru.
“Cuplul s-a despărţit pe cale amiabilă şi putem spune că separarea a fost de comun acord” a declarat o sursă apropiată celor doi. Joe şi Ashley nu mai ieşeau în ultima vreme împreună, iar zilele trecute au fost zăriţi în acelaşi oraş în găşti separate, în locuri diferite. Oricum, pentru anul acesta, fiecare avea alte obligaţii, Joe (21 ani) avea de înregistrat un album, iar Ashley (24 de ani) a devenit imaginea unei firme de cosmetice şi a semnat contracte pentru a apărea în mai multe filme.