luni, 18 aprilie 2011

Lady Gaga nu se potolește: "Sunt îndrăgostită de Iuda"

Lady Gaga stârnește noi controverse cauzate de versurile celui mai recent single al său: "Judas". "Încă sunt îndrăgostită de tine, Iuda", cântă Gaga, în refrenul melodiei.

Așa cum era de așteptat, piesa a stârnit reacții furibunde din partea reprezentanților Bisericii și a credincioșilor, Lady Gaga fiind acuzată de blasfemie. Cântăreața nu se va opri însă aici, în videoclipul piesei ea urmând să interpreteze rolul Mariei Magdale, în timp ce actorul Norman Reedus va fi Iuda.
"E o nouă cascadorie...Lady Gaga încearcă să-i șocheze în permanență pe credincioși, se îmbracă în călugăriță, înghite mătănii. Ea s-a transformat în caricatura propriei persoane", a spus Bill Donohue, președintele Ligii Catolice pentru Drepturi Civile și Religioase, pentru Daily Mail.



Ce se mai iubesc Shakira și Gerard Pique!


Shakira s-a afișat în public cu noul ei iubit, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi au părut extrem de amorezați când au luat prânzul, în weekend, la o terasă din Barcelona.

Solista și iubitul ei s-au privit amorezați în ochi, s-au sărutat de mama focului făcând abstracție de cei prezenți pe stradă, la terasa unde au mâncat sau cei care îi fotografiau.
Shakira și Pique au confirmat că sunt împreună la sfârșitul lunii martie.

Cum arată Pink gravidă, nemachiată și fără sutien


Cântăreața Pink este însărcinată și arată total diferit față de cum eram obișnuiți. Nu mai pare o fată rebelă, ci mai degrabă o femeie cuminte, banală.
Zilele trecute, vedeta a fost surprinsă în timp ce mergea la cumpărături și arăta atât de ciudat, încât cu greu puteai să ghicești că este vorba despre ea. Pink s-a îngrășat foarte mult, i-au crescut și sânii care erau foarte vizibili deoarece vedeta nu purta sutien și, în plus, nu purta nici urmă de machiaj, astfel încât părea o femeie casnică, neîngrijită și plinuță.

Ce picioare senzaționale are Pamela Anderson la 43 de ani!

Pamela Anderson a fost fotografiată, zilele trecute, în timp ce se plimba prin Malibu. Vedeta arăta senzațional la 43 de ani, încât putea să rivalizeze cu o femeie de 20 de ani.
Îmbrăcată doar cu o bluză albă, lungă, și cu o preche de bikini albi, Pamela se plimba nestingerită și sigură pe ea. Nu era deranjată de blițurile aparatelor de fotografiat, ba parcă făcea parada modei pe troturar.
La 43 de ani, fostul salvamar din Baywatch arată impecabil. Vedeta are niște picioare de-a dreptul perfecte, astfel încât poate rivaliza cu divele care au pe jumătate vârsta ei.

Kevin Jonas face acte caritabile

În ultima vreme actorul şi cântăreţul Kevin Jonas din trupa Jonas Brothers face tot mai multe acte caritabile şi mai puţină muzică. Dacă fraţii lui, Joe şi Nick, se concentrează asupra carierelor solo, nu acelaşi lucru se poate spune depre Kevin. Acesta a avizitat week-end-ul trecut un spital din California, unde, alături de mai multe vedete precum Djimon Hounsou, Brian Austin GreenKim Coates şiWilliam Fichtner, au făcut cadouri copiilor cu probleme. “Am fost foarte fericită când l-am văzut, nu am avut idee că va veni la noi”, a declarat o tânără aflată în spital. Mai mult, vedetele au făcut o vizită specială unei tinere de 14 ani care a suferit leziuni cerebrale după un accident de skateboard.