joi, 24 februarie 2011

De ziua ei, Rihanna a băut şampanie de 32.000 $!



Imagine 1

Rihanna a dat, zilele trecute, o mare petrecere într-o vilă privată din Beverly Hills, SUA, pentru a marca împlinirea vârstei de 23 de ani. Cântăreaţa a publicat, ieri, pe reţeaua de socializare Facebook, poze de la aniversarea ei, unde diva pare că s-a distrat pe cinste.
Rihanna a avut, duminică, parte de o seară de neuitat. Beyonce, Jay-Z, P Diddy,  Ryan Phillippe, Zac Efron şi Snoop Dog au fost doar câţiva din invitaţii ei, alături de care cântăreaţa a cântat, a dansat şi s-a distrat. Diva a fost toată numai un zâmbet şi a avut o ţinută extrem de sexy, o rochie portocalie foarte decoltată.
Potrivit pozelor, pe care frumoasa cântăreaţă le-a publicat, ieri, pe reţeaua de socializare Facebook, aceasta şi-a surprins invitaţii cu sculpturi de gheaţă, cu standuri cu bomboane şi cu prăjituri ce aveau steagul insulei Barbados, unde diva s-a născut. În plus, se pare că Rihanna nu s-a zgârcit deloc, ea tratându-şi invitaţii cu şampanie extrem de scumpă, preţul unei singure sticle fiind de 32.000$.

Demi Lovato are un iubit nou!


Foto: NorthFoto / Demi Lovato nu mai este singură
Demi Lovato a lăsat grijile deoparte şi se concentrează doar pe viaţa sentimentală. În urmă cu câteva zile, actriţa a fost văzută în compania actorului Wilmer Valderrama, mai mare ca ea cu 13 ani.

Conform blogger-ului Perez Hilton citat de Pro TV Magazin, Demi şi Wilmer, care, în trecut, a fost iubitul lui Lindsay Lohan, sunt foarte afectuoşi unul cu altul în public şi relaţia lor devine mai serioasă pe zi ce trece. Pentru cei doi, diferenţa de 13 ani, pare să nu fie un impediment.

Zvonuri că cei doi ar fi împruenă au apărut încă de anul trecut, numai că Demi Lovato (foto) s-a internat la scurt timp într-o clinică. Acum, vedeta Disney s-a întors în casa familiei ei din Los Angeles, iar săptămâna trecută a intrat din nou în studioul de înregistrări.