luni, 14 martie 2011

Selena Gomez, terifiată de ameninţările cu moartea!

De când este iubita lui Justin BieberSelena Gomez a primit nenumărate ameninţări cu moartea. Atât de multe încât a ajuns să fie terifiată şi să-şi facă reale griji cu privire la viaţa ei.
“La început nu le-a luat în serios, dar acum deja gluma se îngroaşă. Nu poţi şti niciodată până unde poate duce gelozia unei fane. Ca să fie mai în siguranţă, Selena şi-a angajat o nouă gardă de corp”… a declarat un apropiat al acesteia!

Vedetele au donat milioane de dolari Japoniei!

Adolescenţii vedetă de la Hollywood au hotărât să se alăture campaniilor de ajutorare a sinistraţiilor din Japonia şi au strâns câteva milioane de dolari pentru toţi cei afectaţi de dezastrele naturale din ultima săptămână.
Demi Lovato (”Camp Rock” şi “Sonny şi steluţa ei norocoasă”) se aude că ar fi donat 500.000 de dolari, iar Taylor Swift un milion . Printre celelalte vedete care au mai donat s-au numărat Justin BieberMiley Cyrus (”Hannah Montana”), Jonas Brothers şi Selena Gomez (”Magicienii din Waverly Place”).
De asemenea şi Lady GaGaBritney SpearsCharlie SheenThe Black Eyed Peas etc. au donat bani pentru sinistraţi.
În urma donaţiilor s-au strâns zeci de milioane de dolari pe care autorităţile le vor folosi în scopul ajutorării tuturor celor afectaţi şi care au rămas fără locuinţe, familie etc.

Zac Efron are o nouă iubită?

zac-parties-with-some-random-girl-2.pbbig
De când s-a despărţit deVanessa, actorul din “High School Musical” este liber şi gata pentru o nouă relaţie. Cu toate că domnişoarele, vedete sau nu, roiesc în jurul lui, Zac nu s-a putut opri la una singură până de curând când, aflat la un party, a flirtat toată seara cu o blondă pe care o cheamă Victoria şi cu care s-a retras, mai apoi, în apartamentul său din Los Angeles.

Anahi şi-a făcut operaţie la nas!

Zilele trecute fosta membră a trupei RBD şi actriţă în “Rebelde” , Anahi, a ajuns de urgenţă într-un spital din Mexic. Acum câteva zile, în urma unor studii medicale şi a unei tomografii realizate la nivelul nasului, s-a observat că oxigenul care, în mod normal, trebuie să ajungă la creier era într-un procentaj foarte mare blocat de o deviaţie a septului, provocat de o lovitură suferită de artistă în copilărie. Medicii au stabilit că aceasta este cauza principală a numeroase probleme de sănătate pe care Anahi le-a avut în ultimii ani, dar cel mai grav este că această problemă ar fi putut provoca în scurt timp un infart. Operaţia a avut loc, iar acum Anahi se află în afara oricărui pericol. Chiar şi aşa, actriţa va lua o pauză de două săptămâni după care se va întoarce la filmările noii telenovele în care va juca.

Vanessa Hudgens vrea un rol într-un muzical!


Vedeta din “Sucker Punch” şi “Beastly” a declarat de curând că nu va juca într-o posibilă continuare a filmului “High School Musical”. Cu toate acestea, Vanessa a mărturisit că vrea să joace pe viitor într-un film muzical în care să şi danseze. “Aş vrea să schimb registrul şi să fac un film în care să şi dansez. Mi-e dor de un astfel de film”, a declarat actriţa şi cântăreaţa  de 22 de ani.