duminică, 20 februarie 2011


Lady GaGa a apărut îmbrăcată într-un...prezervativ!

Nonconformista Lady GaGa a fost invitată ieri la emisiunea Good Morning America unde a şocat din nou asistenţa după ce a apărut îmbrăcată într-un...prezervativ.

Artista şi-a motivat alegerea spunând că astfel vrea să tragă un semnal de alarmă împotriva bolilor cu transmitere sexuală, cum ar fi SIDA. "Îmi place să ma îmbrac urmărind o tema. Am ales un costum din latex tocmai pentru că am venit să vă vorbesc despre importanţa sexului protejat şi despre cum putem preveni infectarea cu HIV", a declarat vedeta încornorată.

Întrebată despre oul în care a stat la Premiile Grammy, GaGa a declarat: "Am stat trei zile acolo pentru că am vrut să mă renasc. Cred că şi Universul ar trebui să renască".



Justin Bieber "omorât" la TV, în serialul CSI

Justin Bieber, idolul adolescentelor, va juca rolul unui personaj care este împuşcat mortal într-unul din episoadele celebrului serial CSI, anunţă site-ul news.com.au.
Vedeta, în vârstă de 16 ani, joacă rolul unui tânăr criminal, Jason McCann, într-un episod intitulat "A Target of Obsession", difuzat, joi, în SUA. Personajul său este împuşcat mortal de poliţişti, în finalul episodului.
Înainte de difuzarea filmului, Bieber şi-a invitat toţi fanii să fie în faţa televizoarelor, pentru a-l urmări. "Toată lumea să se întoarcă acasă şi să se uite la CSI în această seară!!! Jason McCann s-a întors!", a scris Bieber, pe Twitter.



Justin Bieber: "Cred că ar trebui să facem sex doar cu persoanele pe care le iubim"!

Foto: EPA / Justin este adorat de către adolescenţii americani  Justin Bieber, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti canadieni pe plan mondial, demonstrează că este mult mai matur decât o arată vârsta. La cei 16 ani, artistul vorbeşte deschis despre sex şi admite că actul sexual ar trebui să aibă loc doar între persoane care se iubesc.

"Nu cred că ar trebui să facem sex cu alte persoane decât cu cele de care suntem îndrăgostiti", a declarat Justin în revista Rolling Stone, anunţă mtv.ro. Când a fost întrebat dacă el crede în abstinenţă până la căsătorie, Bieber care se pare că are o relaţie cu Selena Gomez, a declarat: "Cred că ar trebui pur si simplu să aştepţi persoana pe care o iubeşti".

Referitor la conflictul dintre canadieni şi americani, tânărul (foto) a spus: "Canada e cea mai tare ţară din lume. Noi mergem la doctor şi nu trebuie să ne facem griji să-l platim, dar aici (n.r. in America), facturile medicale vă sărăcesc toată viaţa. Copilul bodyguardului meu s-a nascut prematur, iar acum trebuie să plătească pentru asta. În Canada, dacă ai un copil prematur, copilul sta în spital cât e nevoie iar apoi merge acasă".