miercuri, 8 iunie 2011

Shakira este însărcinată?

La puţin timp dup ce şi-au anunţat logodna, cuplul format din Shakira şi fotbalistul Pique este din nou în atenţia presei internaţionale, care speculează că interpreta columbiană ar fi însărcinată, după ce şi-a anulat un concert.
Logodită cu fotbalistul Gerard Pique, jucătorul Barcelonei, Shakira şi-a anulat în ultimul moment un concert în  Andalucia, Almeria din pricina unor "probleme tehnice", însă presa nu s-a putut abţine să nu anunţe o posibilă sarcină a Shakirei.
Presa iberică speculează pe seama faptului că Shakira, cu 10 ani mai în vârstă decât partenerul ei, va deveni mamă, iar problemele de sănătate apărute ca urmare a sarcinii au fost cele care au împiedicat-o să susţină spectacolul.

Selena Gomez isi surprinde fanii cu o noua melodie!


Dupa ce in ultimele zile si-a tinut fanii in suspans, oferind un super-teaser al piesei "Bang Bang Bang", a venit momentul mult asteptat: melodia completa a "scapat" pe Youtube, iar mica vedeta va ajunge, cu siguranta, din nou in topuri!


Desi abia a fost lansata, melodia a starnit deja interesul fanilor din toata lumea. Iar baietii spera in continuare ca vor avea parte de un videoclip pe masura. 

Cine a ascultat piesa s-a gandit cu siguranta la Justin Bieber, celebrul iubit al tinerei canterete, mai ales ca versurile sunt evidente. "My new boy knows the way I want it/ He's got more swagger than you" - ei bine, chiar asa e!

Pentru fanii Selenei, vor urma alte doua hituri. Asadar, stati cu urechile in patru pentru ca vi se pregatesc surprize!