luni, 7 martie 2011

Lady GaGa în duet cu un fan pe care l-a văzut pe YouTube

Maria Aragon, o fetiţă în vârsă de 10 ani din Toronto, şi-a văzut visul cu ochii după ce a cântat pe scena împreună cu idolul ei, Lady GaGa.
Artista a remarcat-o pe micuţă pe YouTube în timp ce Maria cânta o melodie de-a marca Lady GaGa. Vedeta a făcută pe fetiţă să se simtă de vis la finalul melodiei "Born this way", când a strâns-o în braţe.

Miley Cyrus îl imită pe Justin Bieber


Miley Cyrus a început prin a-l imita pe Charlie Sheen, a vorbit despre scandalurile în care a fost 
implicată, dar de cel mai mult succes s-au bucurat glumele la adresa lui Bieber. Vedetei nu i-a scăpat  nimic: s-a jucat cu părul, a făcut cu ochiul publicului, a zâmbit insistent camerei, la fel ca  Bieber. "Am urmărit înregistrări cu Justin, l-am studiat pentru a-l imita cât mai bine", a spus Miley Cyrus la sfârşitul emisiunii.Urmăreşte filmul şi vezi cât de bine l-a imitat Miley Cyrus pe Justin Bieber.







INNA a ajuns la spital în Franţa!

INNA şi-a pus fanii în alertă zilele trecute, atunci când şi-a postat pe pagina personală de Facebook o poză de la… spital! Artista a ajuns la locul cu pricina imediat după ce a susţinut un concert, răceala severă cauzându-i stări de disconfort care trebuiau tratate. Cu toate astea, artista şi-a liniştit admiratorii, asigurându-i că este bine şi că va lua doar o pauză de 3 zile, în care nu are voie să cânte!
inna

Bella Thorne, îndăgostită?

Puştoaica de 13 ani din “Totul despre dans” de la Disney Channel pare că s-a îndrăgostit până peste urechi. Bella Thorne a declarat de mai multe ori că îi place de simpaticul solist Cody Smpson (14 ani), iar de curând cei doi s-au întâlnit la un eveniment. Amândoi au fost invitaţi la premiera filmului “Mars Needs Moms” unde s-au întâlnit, au stat de vorbă şi au ţinut să se fotografieze împreună. Oare se naşte o nouă idilă? Rămâne de văzut.

Justin Bieber îi duce dorul Selenei Gomez!

Pentru că este plecat în turneu şi iubita sa Selena Gomez a rămas în Los Angeles, puştiul minune suferă după ea. Justin Bieber îi duce dorul actriţei din “Magicienii din Waverly  Place”, cu care se conversează pe Twitter şi îi mărturiseşte dragostea. El i-a scris Selenei că îi este dor de ea, iar aceasta i-a răspuns că şi ei îi este foarte dor. Cei doi vorbesc foarte mult şi la telefon şi abia aşteaptă să se revadă.

Demi Lovato rămâne fără show?

Producătorii serialului cu Demi Lovato în rolul principal au hotărât să facă ceva schimbări în producţia în care joacă aceasta. S-ar părea că serialul nu se va mai numi “Sonny şi steluţa ei norocoasă”, ci “So Random”, numele uneia dintre echipele din poveste. Schimbările au loc după ce Demi a fost internată la reabilitare şi a show-ul a trebuit să continue.