vineri, 18 februarie 2011


Miley Cyrus nu poate dormi noaptea când se gândeşte la sărăcia din lume!

Miley Cyrus vrea să ajute oamenii defavorizaţi (Foto Northfoto)

Miley Cyrus are insomnii! Tânăra cântăreaţă se plânge că nu poate dormi, deoarece se gândeşte tot timpul la sărăcia din lume, iar acest lucru o ţine trează peste noapte.
Vedeta, în vârstă de 18 ani, a dezvăluit că anul acesta prioritatea sa este să ajute la construirea fântânilor cu apă curată în satele defavorizate.
"Sincer, nu pot adormi noaptea pentru că mă entuziasmez foarte tare când mă gândesc că pot face atâtea lucruri bune în lume, pot schimba lumea", a spus Miley.
Mai mult, se pare că în ultima vreme cântăreaţa a fost de-a dreptul furioasă din cauza declaraţiilor făcute de tatăl ei, care a afirmat că 'dacă ar putea ar şterge cu buretele toată perioada în care Miley a lucrat la Disney, deoarece i-a distrus familia'.

Jessie J vrea să lucreze cu Justin Bieber!



Într-un interviu acordat pentru MTVJessie J a mărturisit  că ar vrea din tot sufletul să lucreze cu Justin Bieber pentru că i se pare un băiat foarte talentat.
“Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez cu el. Sunt un mare fan al tuturor celor care luptă să ajungă undeva şi chiar reuşesc”, declară Jessie.
Voi ce spuneţi? Ar fi de bun augur o colaborare între cei doi?

Vanessa Hudgens şi-a făcut primul tatuaj!



Vanessa Hudgnes şi-a făcut primul tatuaj zilele trecute. Aceasta a optat pentru ceva simplu, dar drăguţ cum ar fi un fluture, iar locul ales este…în spatele gâtului.
Cea care a convins-o să-şi facă acest tatuaj este Dj-iţa de origine australiană Ruby Rose, care a cerut fanilor Vanessei să nu o judece… prea tare pentru că a făcut acest lucru. Cum vi se pare tatuajul?