luni, 16 mai 2011

Lady Gaga și Madonna sunt verișoare

Cântăreţele Lady Gaga şi Madonna sunt verişoare de gradul al nouălea. Descoperirea a fost făcută de Chris Child, un expert în genealogia vedetelor de la Hollywood, care, după cercetări amănunţite, a prezentat presei americane o serie de dovezi în sprijinul afirmațiilor sale.

Se pare că Lady Gaga, în vârstă de 25 de ani, și Madonna, în vârstă de 52 de ani, ar avea ca strămoş comun o familie de fermieri care au părăsit Franţa şi s-au stabilit în provincia Quebec din Canada în anii 1600.

“Când am văzut că Lady Gaga are strămoşi canadieni de origine franceză, m-am gândit că ar putea fi ceva interesant acolo. Sunt verişoare de gradul al nouălea”, a declarat Chris Child

Dulce Maria gata să lanseze un nou single

După succesul pieselor “Inevitable” şi “Ya No“, fosta vedetă din trupa RBD e gata să lanseze un nou single. După cum ştiţi deja, Dulce Maria a lansat un album şi a renunţat o vreme la cariera de actriţă. Acum ea este gata să lanseze un nou single care se numeşte “Ingenua” aceasta fiind o baladă  romantică.

Anahi şi-a aniversat ziua la muncă

Fosta vedetă din “Rebelde” şi RBD a împlinit sâmbătă, 14 mai, 28 de ani. Astfel că Anahi a petrecut cu colegii pe platourile de filmare ale noii telenovele pentru care filmează, “Dos Hogares“. Anahi a primit un tort şi o mulţime de cadouri de la colegii ei şi a fost felicitată chiar şi de celebra actriţă de telenovele şi cântăreaţă Lucero. Şi tot ca un cadou frumos, Anahi a fost nominalizată la Premios Juventud 2011, unde a obţinut două nominalizări.