luni, 14 februarie 2011

Miley are un nou catelus!


Miley Cyrus a dezvăluit numele noului ei căţeluş - e Lyla! Asculta la video de mai jos ca Miley introduce câine drăguţ şi arată cât de mult îi place de ea ei saruta ei şi 
conducere cu ea în braţe - AWW!




Gaga, în cocon pe covorul roşu la Grammy


Lady Gaga şochează din nou, de data aceasta la gala premiilor Grammy! Toţi cei prezenţi pe covorul roşu au văzut patru bărbaţi, aproape goi, duceau pe umeri un ou. Iniţial, nimeni nu a ştiut despre ce e vorba, însă mai apoi s-a aflat că în interiorul ciudatului cocon era chiar Lady Gaga. 
Toată lumea credea că Lady Gaga o să rămână fără idei la un moment dat, însă acest lucru nu s-a întâmplat încă. Vedeta a demonstrat-o la premiile Grammy când a venit ‘deghizată’ în ou. Celelalte vedete prezente la eveniment au fost şi ele şocate de apariţia cântăreţei, iar Kelly Osbourne nu s-a putut abţine şi a scris pe Twitter: “Nu o să va vină să credeţi cum a apărut Lady Gaga la Premiile Grammy…”.

Christina Aguilera a căzut pe scenă la gala Premiilor Grammy

Gafă, după gafă, după gafă...Christina Aguilera a comis-o din nou o gafă în direct, de data aceasta la Gala Premiilor Grammy, unde a căzut pe scenă la sfârşitul melodiei-tribut pentru Aretha Franklin.

Aguilera a cântat pentru prima dată alături de Jennifer Hudson, Martina McBride, Florence Welch şi Yolanda Adams, pentru a-i aduce un omagiu Arethei Franklin. La sfârşitul show-ului, când toţi spectatorii aplaudau, artista s-a împiedicat şi a căzut pe scenă, ridicându-se însă imediat.

Aceasta nu este prima dată în 2011 când artista trece printr-un moment stânjenitor pe scenă. La cea de-a 45-a ediţie a finalei campionatului de fotbal american, Aguilera a ratat interpretarea imnului naţional american, uitând un vers, pe care l-a înlocuit cu un altul pe care tocmai îl cântase.



Iată cele mai frumoase rochii de la premiile Grammy 2011!

La ediţia cu numărul 53 a premiilor Grammy, covorul roşu a fost inundat de rochii spectaculoase. Să aruncăm o privire şi să ne delectăm cu alegerile vestimentare ale divelor! 

Rochii aurite

Divele au fost extrem de inspirate şi au ales rochii stropite cu paiete şi sclipici auriu, atât de elegante şi luxoase în acelaşi timp. Kim Kardashian a ales o rochie aurie de la Kaufman Franco. Tăieturile îndrăzneţe i-au pus în valoare formele voluptoase, iar pielea sărutată de soare s-a potrivit perfect cu strălucirea creaţiei. O fi ea tânără, însă are un simţ estetic fabulos! 

Selena Gomez a purtat la Grammy o rochie simplă, peliculizată şi a arătat ca o sirenă sexy! 

Heidi Klum şi-a luat revanşa de data aceasta! După dezastrul vestimentar de la Globurile de Aur, fostul supermodel a îmbrăcat o rochie divină marca Julien Macdonald. Creaţia paietată i-a răsfăţat silueta perfectă. Un plus şi pentru pantofii Louboutin.

Rochii mini 

Jennifer Lopez a „detonat” covorul roşu cu apariţia ei! Rochia-oglindă de la Emilio Pucci îi vine ca turnată, iar pantofii Louboutin îi pun în valoare picioarele sexy. 

Pentru Grammy, Eva Longoria a renunţat la rochiile lungi şi a ales o creaţie mini, din colecţia Ashi. Rochia cu jocuri de volume şi pantofii simpli, satinaţi, s-au combinat perfect cu cerceii candelanbru. 

Kelly Osbourne a fost adorabilă în rochia lavandă de la Tadashi Shoji. Bobocii din material şi funda maxi din talie arată delicat, dar totuşi conferă un look sexy. Pantofii argintaţi Alexander McQueen s-au asortat perfect.


Justin Bieber va primi cadou un apartament de lux de la mama sa!

Justin Bieber va deveni proprietarul primei sale locuinţe personale… la numai 17 ani. Mama adolescentului, Pattie Mallette, a decis să-i facă fiului său cadou un apartament de lux în ziua în care cântăreţul va implini 17 ani, pe data de 1 martie 2011. 

Potrivit aceshowbiz.com, achiziţia costă 1,7 milioane de dolari şi se află în Westwood, Los Angeles. Mama starului şi bunica acestuia caută de ceva vreme apartamentul perfect pentru artist, în care acesta să se poată muta chiar din ziua aniversării sale. 

Locuinţa este foarte spaţioasă, are trei dormitoare şi patru băi, bucătărie cu mobilier din lemn de abanos, accesorii din inox inoxidabil şi un pian imens de culoare albă. 

Întreţinerea apartamentului costă în jur de 1.300 de dolari pe lună, preţul incluzând şi accesul gratuit la o sală de fitness, o sală pentru petreceri şi piscină, biliard şi spa, notează bestmusic.ro.

Lady Gaga stabileşte recorduri noi!



Deşi piesa “Born This Way” a fost foarte criticată, iar Gaga a fost acuzată că a încercat să o copieze pe Madonna, se pare că a reuşit totuşi să stabilească câteva recorduri noi.
Astfel, pe lângă faptul că a vândut peste 500,000 de unităţi în doar 3 zile de la lansarea oficială, a primit şi cele mai multe difuzări la radio în prima zi (aproximativ 2500, mai mult cu 1900 decât Britney).
Voi ce părere aveţi despre piesă?


Rihanna Reb’l Fleur Ad!


Rihanna a lansat de curând pe net spotul publicitar pentru parfumul ei “Reb’l Fleur”, care s-a bucurat de un succes foarte mare în rândul fanilor ei. Reclama arată şi exprimă foarte bine conceptul primului parfum al artistei.
Probabil acesta este un promo exclusiv pentru net, varianta de TV fiind un pic mai scurtă. Vă invit să-l urmăriţi mai jos! Ce părere aveţi?


Joe Jonas pregăteşte un album de dragoste!



Întrebat recent de primul său material discografic solo, Joe a răspuns că a pregătit un album de dragoste, care se va detaşa totuşi de stilul Jonas. De asemenea, acesta va surprinde şi o latură mai ‘dance’ a artistului.
“Elementul dance este acolo unde se găseşte şi inima mea, iar aproximativ 90% din album va fi muzică dance pentru petrecere”, declară liderul trupei Jonas.
Deşi nu avem o dată oficială de lansare, se pare că în curând vom avea parte de primul single.Cum credeţi că va fi?

Justin Bieber este chel!


Justin Bieber a apărut chel într-o emisiune TV din America, iar motivul îl puteţi afla urmărind videoclipul de mai jos! Cum îi stă chel?PS: E FAKE